Три літаки з гуманітарною допомогою від ЄС прибули до Дніпропетровська

Фото
Вівторок, 27 січня 2015, 19:51

27 січня до Дніпропетровської області трьома літаками прибув гуманітарний вантаж, що був сформований країнами Європейського Союзу (Естонія, Латвія, Литва, Словаччина, Фінляндія, Чехія).

Гуманітарну допомогу для України супроводжував особисто Комісар ЄС з питань гуманітарної допомоги та реагування на кризи Христос Стиліанідес, повідомляє прес-служба Кабміну.

До складу гуманітарного вантажу від Державного рятувального департаменту Естонії входять: намети, розкладні ліжка, спальні мішки, генератори, обігрівачі, мобільні кондиціонери, складні стільці, столи, шпитальні ліжка (всього 366 одиниць).

Ця допомога передбачена для людей з Донецької та Луганської областей та територіальних підрозділів ДСНС.

Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ також потурбувався про людей, які покинули домівки на Донбасі, передавши для них водонепроникні брезенти (2325 шт.).

В свою чергу організація Червоного хреста у Німеччині підготувала для переселенців з Донецької та Луганської областей гігієнічні пакети та каністри (8,5 т), а також великі намети, вентиляторні повітронагрівачі та еластичні резервуари на 5000 літрів (6,4 т).

Гуманітарну допомогу, а саме рятувальні намети з обігрівачами (14 шт.) від Міністерства внутрішніх справ Фінляндії отримають і українські рятувальники.

Фото - ec.europa.eu 
Комісар ЄС з питань гуманітарної допомоги та реагування на кризи Христос Стиліанідес. 
 
 
 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.