Wizz Air вже повідомив кліентів про скасування частини рейсів. Перебронювати не дозволяють

Четвер, 26 березня 2015, 12:09

Група Wizz Air після появи інформації про закриття української компанії розсилає клієнтам листи про початок виплати відшкодувань за квитки.

"Ми розпочали процес виплати відшкодувань на кредитні/дебетні карти (по мірі можливості). Очікується, що всі платежі будуть переказані на рахунки пасажирів упродовж 3-7 днів", - йдеться в листі Wizz Air-Україна.

"Клієнтів, у яких термін дії кредитної/дебетної карти скінчився або які оплатили бронювання за допомогою банківського переказу, просимо перейти за посиланням https://wizzair.com/Claims і надіслати код бронювання і реквізити банківського рахунку, натиснувши "Скасування/зміна розкладу рейсу з економічних причин" у спадному меню "Тема". Ми робимо все, що від нас залежить, щоб скоротити для Вас час очікування і повернути Ваші кошти на вказаний банківський рахунок упродовж 7 днів з моменту отримання Вашого повідомлення", - зазначили в компанії.

Якщо квиток був придбаний через сторонню компанію з продажу білетів або туристичне агентство у своїй країні, необхідно звернутися до компанії, в якій куплені білети, і Wizz Air-Україна поверне платіж компанії, яка бронювала білети від імені клієнта.

"Кожне відшкодування буде виплачене в повному обсязі й у тій валюті, в якій було здійснено оригінальний платіж. Якщо валюта рахунку клієнта відрізняється від валюти бронювання, буде застосований курс обміну, і отримана сума може відрізнятися", - зазначили у "Wizz Air".

Пасажирам, які купили квитки на рейси у Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку або Мюнхен на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary.

Пасажирам, які купили квитки на маршрути, що закриваються, відшкодують повну вартість, але перебронювати їх через Wizz Air Hungary не можна.

Як повідомлялося, група Wizz Air з 20 квітня закриває свою українську авіакомпанію "Візз Ейр Україна". Закриваються маршрути до Барселони, Валенсії, Кутаїсі, Москви, Мілана, Неаполя, Венеції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.