Збройні сили Латвії проводять військові навчання

Фото
Субота, 25 липня 2015, 17:25

Добровольча озброєна організація Земессардзе, що входить до складу Збройних сил Латвії, в суботу проводить військові навчання.

Про це повідомляє Delfi.lt.

Згідно з повідомленням міністерства оборони країни, навчання проходять на аеродромах "Лієпая" та "Юрмала", а також на мосту через річку Мемелі в Бауска.

Отримавши наказ, підрозділи Земессардзе повинні прибути у зазначене місце в повному озброєнні і у встановлений час, зайняти позиції і виконати навчальні завдання.

Військові навчання в Латвії (фото - з Twitter)

Міністерство зазначає, що в ході навчань перевіряються і закріплюються навички керівництва і координації операціями, а також виконується перевірка здатності підрозділів розгортатися для захисту конкретних об'єктів.

Між тим, мешканці країни у соціальних мережах публікують фотографії "зелених чоловічків" в Бауска, цікавлячись при цьому, що відбувається.

Збройні сили, зі свого боку,  приносять вибачення у зв'язку з заподіяними незручностями і закликають з розумінням ставитися до можливих затримок руху у зв'язку з переміщенням військової техніки в районі Лієпаї, Тукумса і Вентспілса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.