Військові США прибули на базу в Німеччині, відновлену через агресію РФ

Фото
Четвер, 24 вересня 2015, 15:43

США відновили експлуатацію військової бази в німецькому місті Мангеймі під назвою "Казарми Коулмана". Днями туди прибули солдати 405-ї бригади підтримки армії США.

Про це повідомляє сайт американської армії.

"Армія США, спираючись на сили, які перебуватимуть у постійній ротації, має намір щоб заповнити пробіл, який виник після розформування двох бригад у Європі", - йдеться у повідомленні.

Нова бригада матиме на озброєнні важку техніку, в тому числі 250 танків, бойових машин і самохідних гаубиць, які були законсервовані у Мангеймі та Графенфурі. Загалом на базі розміщується близько 1200 одиниць техніки.

 

"Техніка буде використовуватися для навчань з НАТО та іншими країнами-партнерами. Сили будуть як і раніше готові реагувати на загрози та агресії проти партнерів по НАТО та інших союзників", - зазначено у повідомленні.

Розміщення сил на ротаційній основі дозволить США скоротити витрати на доставку техніки. Це також зменшує кількість часу, який військові витрачають для розгортання.

Найближчим часом військові почнуть процес технічного обслуговування техніки та іншого обладнання, щоб привести його до робочого стану вже для колег з наступної ротації.

 

На початку вересня командувач сухопутних військ США у Європі генерал Бен Ходжес заявив, що однією з причин розконсервації бази є нинішня агресивна поведінка Росії. Раніше, США планували передати базу Німеччині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.