Німеччина передала українським рятувальникам 12 позашляховиків

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 13:38

У Києві відбулась церемонія передачі 12 автомобілів швидкої допомоги для Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), наданих німецьким урядом за сприяння Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначають у прес-службі ДСНС, процес передачі автомобілів здійснюється в рамках виконання проекту "Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями", що спрямований на надання технічної та консультаційної допомоги як для мешканців Сходу України, так і для рятувальників ДСНС.

Проект є частиною Спеціальної ініціативи "Україна" – масштабної програми допомоги німецького уряду східним регіонам країни.

"Транспортні засоби, що надаються, – це автомобілі швидкої допомоги підвищеної прохідності, укомплектовані на базі позашляховиків Toyota. Вид та комплектація автомобілів були визначені спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуації", - повідомляють у ДСНС.

Автомобілі швидкої допомоги, в першу чергу, будуть передані у східні області України, де стан доріг та їх додаткове руйнування внаслідок конфлікту значно ускладнюють надання першої медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) і місцевим мешканцям.

У східні області буде передано 10 автомобілів швидкої допомоги. 2 авто залишаться в Києві і будуть передані Головному управлінню ДСНС в м. Києві та 1-му спеціальному центру швидкого реагування ДСНС в м. Києві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: