The Telegraph, що запрошував туристів в Крим, надрукував попередження від України

Документ
Четвер, 8 жовтня 2015, 15:56

Британське видання The Telegraph, що публікувало статтю про принади Криму для туристів, надрукувало лист тимчасово повіреного у справах України з застереженнями щодо півострова.

Лист тимчасового повіреного у справах України у Британії Ігоря Кизима "Не відвідуйте Крим" надруковано у розділі "Листи" на сайті видання.

Лист став відповіддю на статтю Джона Сімпсона "Неприховані принади Криму", в якій журналіст переконує британських туристів у необхідності відвідати Крим.

"Міністерство закордонних справ радить утримуватися від подорожей до Криму. Коли півострів повернеться під контроль України, британські туристи отримають змогу дізнатися про його принади без будь-якої загрози для їх безпеки", - пише дипломат.

"З моменту жорстокої анексії Росією цей чарівний півострів став небезпечний для місцевих жителів і туристів. Російський чобіт, а не західні санкції спустошили кримські пляжі", - наголошує він.

 

Слід зазначити, що у своїй статті британський журналіст радить їхати до Криму "поки це ще можливо", оскільки "росіяни планують побудувати там базу бомбардувальників, що легко може заблокувати півострів".

При цьому він попереджає, що МЗС Британії радить своїм громадянам утримуватися від поїздок у регіон.

Раніше в МЗСзакликали усіх іноземних громадян поважати територіальну цілісність та суверенітет України, і дотримуватися встановленого порядку в'їзду в Крим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: