Генсек партії Меркель вимагає щодня висилати з Німеччини тисячу мігрантів

Середа, 13 січня 2016, 12:51

Генеральний секретар партії ХДС Петер Таубер закликав форсувати депортацію мігрантів, які не отримали статус біженця у Німеччині.

Про це він повідомив в інтервʼю виданню Rheinische Post.

Так, відповідаючи на питання журналістів щодо поді у Кельні напередодні Нового року, він відзначив, що напади на жінок мають стати поворотним моментом, після якого варто змінити засади міграційної політики Німеччини.

"Якщо в середньому відхиляється кожне друге клопотання про притулок, то тоді федеральні землі повинні щоденно висилати з країни тисячу мігрантів", - підкреслив він.

Таубер зазначив, що для його країни і надалі дуже важливо справлятися з "великим викликом прийняття та інтеграції біженців", однак при цьому він наголосив на тому, що наплив біженців потрібно зменшувати.

Він також нагадав, що на сьогодні до Німеччини все ще щодня прибувають від трьох до чотирьох тисяч біженців. Також генсек ХДС відзначив успіхи Федеральне відомства у справах міграції та біженців, яке, за його словами, нині обробляє вже не по 600, а з 2000 клопотань про притулок на день.

Нагадаємо, раніше віце-канцлер країни Зігмар Габріель заявив, що Німеччина в майбутньому має чітко визначати місце проживання як для шукачів притулку, так і для мігрантів, які вже отримали статус біженця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.