Туреччина заявила про знищення 25 курдських бойовиків

П'ятниця, 5 лютого 2016, 15:42

В результаті кількох антитерористичних операцій турецьких силовиків на південному сході країни загинули 25 бойовиків забороненої в Туреччині Робітничої партії Курдистану.

Про це повідомляє агенція Anadolu.

Повідомляється, що четверо терористів були вбиті в п'ятницю після збройного нападу на штаб-квартиру поліції у південно-східній провінції Ширнак.

Ще дев'ятеро терористів були вбиті у ході антитерористичної операції, яка триває в місті Джизре, після нападу на сили безпеки, внаслідок якого було поранено щонайменше одного поліцейського.

Також силовики відзвітували про 12 вбитих терористів під час антитерористичній операції в південно-східній провінції Хаккарі. Терористи були вбиті під час авіанальоту на бази бойовиків РПК у четвер.

Нагадаємо, Туреччина почала бомбити позиції забороненої Робітничої партії Курдистану на півночі Іраку 24 липня 2015-го року після серії нападів і вбивств працівників поліції, в яких влада звинуватила курдських бойовиків.

Наразі в містах Силопі і Джизре в провінції Ширнак, а також в районі Діярбакир наближається до завершення спецоперація проти військ забороненої в Туреччині Робітничої партії Курдистану, яка розпочалася в грудні минулого року.

В населених пунктах було запроваджено комендантську годину, а до операції залучено понад 10 тисяч поліцейських та військовослужбовців за підтримки танків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.