Швеція, Фінляндія і Данія посилили заходи безпеки в аеропортах

Вівторок, 22 березня 2016, 14:16

Поліція Данії, Швеції і Фінляндії посилили заходи безпеки в аеропортах та інших громадських місцях після вибухів в Брюсселі.

Про це повідомляє Reuters.

Данська поліція повідомила, що вони збільшили кількість патрулів в аеропорту Копенгагена та інших ключових точках у місті.

"Ми усвідомлюємо те, що відбулося в Брюсселі. Тому ви побачите більше поліції в аеропорту і в ключових точках в Копенгагені", – повідомила в поліція у своїй заяві.

У Норвегії співробітники поліції в Осло будуть знову тимчасово носити зброю, сказав представник поліції. Офіцери були озброєні в період з листопада 2014 року до лютого цього року через ризики нападів з боку бойовиків-ісламістів.

Поліція у Швеції заявила, що вони посилили присутність в аеропортах і запровадили підвищені заходи безпеки в інших громадських місцях.

Фінський міністр внутрішніх справ Петтері Орпо заявив, що "фінські силовики посилили контроль в аеропорту Гельсінкі-Вантаа".

Як повідомлялося, внаслідок подвійного вибуху в аеропорту Брюсселя 22 березня загинули 11 людей, 81 особу поранено. Крім того, від вибуху на станції метро Мальбек у Брюсселі загинули 15 осіб, понад 50 поранені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.