Випускний бал-2016: модні тренди та актуальні фасони суконь

promoted
Понеділок, 11 квітня 2016, 11:37

До свята на честь закінчення школи випускники та їх батьки починають готуватися за рік, а то й раніше. На пошуки випускної сукні і вибір образу відводиться дуже багато часу. Найжіночніший інтернет-магазин "Прета" вже підготувався до цієї події і готовий поділитися секретами.

Тренди

Вінтажні короткі сукні. Цього року сукні-футляри довжиною вище коліна все ще залишаються модними. У тренді цьогоріч сукні від класичного чорного і пронизливого синьо-чорного до благородного темно-сірого відтінків. Дизайнери також часто акцентують поділ, роблячи його асиметричним, а також прикрашаючи бахромою, воланом і т.п.

Довгі сукні з вертикальними вставками і розрізами. Це найкраще рішення для невисоких дівчат, тому що такі сукні візуально роблять їх більш високими. Сексуальності в урівноважений образ додадуть тонкі асиметричні вставки тілесного кольору. Більш сміливі дівчата можуть поекспериментувати з геометричними розрізами у вигляді трикутників, витягнутих прямокутників. Актуальними є вставки з мережива. Вони можуть проходити по боках, переходячи на рукав, а потім несподівано з'являтися на пишній спідниці при русі, а також прикривати зону декольте.

Пишні багатошарові сукні. Драпірування і каскадне розташування шарів виглядають ніжно і повітряно, якщо вони виконані в світлій або нейтральній кольоровій гамі. Довжина — середня або максі. Використовується хвиляста чи напівпрозора тканина: тафта чи органза. Вони легко комбінуються з більш щільними фактурами. Акцент в такому образі може поставити крій (відкрита спина, асиметричні шари) або аксесуар, (бажано один): ремінь, пояс чи брошка. Неординарне рішення — зонування шарів: укорочений під'юбник з щільної тканини та прозора довга або середня спідниця.

Doublewin. Подвійна перемога — це дизайнерське рішення, реалізоване одночасно в декількох образах. Сестри-двійнята або мама і дочка в цьому році можуть сміливо вдягати на випускний бал вечірні сукні, схожі за відтінками. Доньці пасуватиме більш сміливий та яскравий наряд, мамі — дещо стриманіший за кольором і кроєм.

 

Відкриті плечі. У тренді — поєднання їх з розклиненою спідницею. Оригінально виглядають моделі з фігурним вирізом, який відкриває шию і ключиці. Відкрита спина робить образ ніжним та романтичним.

Декор

Основне правило випускного вбрання: чим молодша випускниця, тим менше прикрас повинно бути на платті. Для дев’ятикласниці буде досить тонкого пояса та вишивки в тон. Одинадцятикласниця може додати на плаття з гладкої або напівпрозорої тканини не надто об'ємні накладні квіти з паєтками або без. Випускниці вузів можуть дозволити собі візуально більш важку вишивку з стрічок, шнурів, намистинки. Головне — не зіпсувати образ.

Беззаперечними фаворитами сезону в категорії аксесуарів виступають тонкі нейтральні пояси. Ними доповнюють короткі сукні та сукні середньої довжини. Що ж до декору, то дизайнери пропонують виключно прикраси, витримані у відтінку тканини. Превалюють монохромна вишивка та накладні квіти різних розмірів.

Колір

Тут дозволяється безмежний політ фантазії. Головне — не заглиблюватися в занадто яскраві, "отруйні" відтінки. Вибирати можна з однотонних тканин, з контрастним або в тон геометричним або квітковим принтом. Важливо, щоб тон сукні відповідав кольоротипу зовнішності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.