Bezpeka-shop.com розширив асортимент недорогих кабелів

promoted
Четвер, 12 травня 2016, 14:10

Кабель являє собою одну або 2-3 спеціальні жили, що перекручені одна навколо одної. Вони розташовані всередині спеціальної оболонки для захисту від зовнішнього впливу. На сьогоднішній день доступна величезна кількість даних виробів, які застосовуються відповідно до призначення і типу пристрою.

Сфери використання кабелів

Ці вироби поділяються на два головних різновиди:

  1. Силовий тип;
  2. контрольний тип.

Силові кабелі безпечно передають і розподіляють електроенергію з метою її передачі до багатьох видів струмоприймачів і специфічних пристроїв для розподілу цієї енергії.

Контрольні кабелі з'єднують електроприлади та інші пристрої з електричними розетками.

http://www.bezpeka-shop.com пропонує вам придбати кабелі за конкурентними цінами.

 

Різновиди представлених кабелів

В каталозі продукції ви знайдете вироби різноманітної конструкції та підберете потрібний кабель:

  • Коаксіальні кабелі. В таких кабелях провідник і спеціальний екран з'єднуються співвісним способом. Цей кабель повноцінно передає сигнали високочастотного типу. Він поширений в системах телевізійного, супутникового і телефонного зв'язку, дозволяє передавати інтернет-сигнали високого рівня. Перевагою є здатність до передачі сигналів оптичного, звукового і електричного типу незалежно від відстані до приймаючого пристрою.
  • Сигнальні кабелі. Призначені для передачі електросигналу до споживачів. Мідний або алюмінієвий кабель складається із надійно ізольованих несучих жив парного типу. Пари дротів, що передають електроенергію, покриваються ізоляцією, а в кінцевому підсумку всі пари розміщуються у верхній пластмасовій оболонці. У нас ви знайдете екрановані кабелі і вироби без екранів.
  • Силові кабелі. Безпечно передають і розподіляють електроенергію з частотою 50 Гц і з напругою 10 кВт і 6 кВт. Вироби проводять енергію від джерела до споживача або всередині системи. Містять в собі один або 2-3 дроти з ізоляцією, що знаходяться в оболонці.
  • Вита пара. Системний кабель, зроблений зі скручених попарно з конкретною щільністю витків. Кількість пар — від 2 до 4, вони розташовані всередині щільної оболонки. Такий тип кабелю використовується на виробництвах та при монтажі систем стеження.

У нас ви знайдете також гофрошланг і короби, які надійно приховають електроз’єднання всередині і захистять їх від зовнішнього впливу. На нашому сайті ви можете купити інструменти для встановлення і обтиску кабелів усіх типів, а також величезну кількість аксесуарів для кабелів.

Чому варто звернутися в наш інтернет-магазин:

  • замовляючи кабелі або комплектуючі товари до них, ви отримуєте якісні вироби з високими показниками експлуатаційного терміну;
  • кабелі надійно ізольовані, тому відсутній ризик небезпеки зіткнення з струмопровідними складовими;
  • вартість даних виробів є конкурентоспроможною, а придбати їх можна, не витрачаючи шалені суми грошей.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: