Мінагропрод відкрив консультаційний центр з експорту агропродукції в ЄС

Середа, 18 травня 2016, 12:01

Міністерство аграрної політики і продовольства відкрило центр підтримки експорту в Європейський Союз, який консультуватиме українських аграріїв щодо роботи на європейських ринках.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу міністерства.

Центр відкритий у рамках спільного проекту з Федеральним міністерством продовольства і сільського господарства Німеччини. Німецька сторона вклала в проект EUR1,5 млн.

Офіс проекту "Консультування України в питаннях аграрної торгівлі - у рамках повної і усеосяжної угоди про вільну торгівлю між Україною і ЄС" розташовується безпосередньо у будівлі Мінагропроду на вул. Хрещатик, 24, восьмий поверх.

"Послуги центру однаково доступні і для тих, хто вже продає в Європу, і для тих, хто тільки роздумує про це. Важливо, що аграрії зможуть в одному місці отримати усю базову інформацію з питань експорту", - заявив міністр агрополітики і продовольства Тараса Кутового.

Він наголосив, що найбільше від відкриття центру виграють малі і середні сільгоспвиробники, які, на відміну від великих компаній, не мають власних юридичних служб і відділів, що займаються розвитком міжнародних ринків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: