Посольство США в Туреччині повідомило своїх громадян про загрози терактів

Середа, 18 травня 2016, 12:37

Посольство США в Анкарі попередило своїх громадян про загрози з боку міжнародних і місцевих терористичних угруповань в Туреччині 19 травня.

Про це йдеться в повідомленні дипломатичного відомства.

"Посольство США в курсі повідомлень ЗМІ про можливості нових терористичних актів у Туреччині у четвер, 19 травня, в День молоді та спорту", - говориться в заяві.

"Іноземні та американські туристи явно були мішенню міжнародних і національних терористичних організацій в Туреччині і можливість терористичного акту, безумовно, як і раніше викликає занепокоєння", - наголошує посольство.

"Тому посольство США закликає американських громадян читати попередження щодо подорожей в Туреччину та повідомлення щодо безпеки", - підкреслюється в повідомленні.

Посольство також закликало громадян до моніторити ЗМІ на предмет подій, пов'язаних з майбутнім позачерговим з'їздом правлячої партії Туреччини, який пройде 22 травня в Анкарі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося. що турецька поліція видала загальнонаціональне попередження про можливі атаки "Ісламської держави" в четвер під час святкування Дня молоді та спорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: