В уряді розраховують на ще 2 трастові фонди НАТО

Вівторок, 14 червня 2016, 11:27

Уряд розраховує, що Північноатлантичний альянс створить ще два трастові фонди для надання допомоги Україні – щодо розмінування і щодо стратегічних комунікацій.

Про це віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила під час засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО у вівторок у Києві, передає УНІАН.

"Ми вдячні за ті ініціативи, які вже набули сили і розвиваються в Україні (в рамках партнерства з Альянсом), за ті 5 трастових фондів, які було створено протягом останнього року",  - відзначила вона.

"Ми розраховуємо, мінімум, на створення ще одного, який буде займатися розмінуванням, що стає нагальною проблемою на лінії розмежування; а також потенційно - заснування трастового фонду з точки зору стратегічних комунікацій", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо, раніше Україна та НАТО домовилися разом розробити Державну програму реформування Збройних сил України на період до 2020 року, яку на саміті Альянсу у Варшаві представить президент Петро Порошенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: