В Одесі представлять програми ЄС з підтримки малого та середнього бізнесу

Вівторок, 7 червня 2016, 16:57

В рамках конференції з питань "Блакитної економіки" Чорноморського регіону 15 червня в Одесі відбудеться інформаційно-роз’яснювальний захід щодо нових можливостей для малого та середнього бізнесу України в ЄС.

Про це повідомляє Enterprise Europe Network на своїй сторінці у Facebook.

Проект Європейського Союзу, спрямований на сприяння міжнародній торгівлі, трансферу технологій та залученню інвестицій, планує 15 червня провести інформаційний день щодо можливостей, які отримують українські малі та середні підприємства в рамках програми ЄС з підвищення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств "COSME".

"Які можливості відкривають ці програми для українського бізнесу ? Як брати в них участь та як український консорціум Enterprise Europe Network Ukraine може допомогти вже сьогодні? Відповіді на ці та інші питання можна буде отримати на тематичному інформаційно-роз’яснювальному заході", – йдеться у повідомленні.

Вже відомо, що доповідачами на даному заході будуть представники Європейської Комісії, МЗС України, Одеської ОДА та консорціуму Enterprise Europe Network Ukraine. Своїм досвідом поділяться дві компанії з Туреччини та України, які вже отримали гранти в рамках програми "Горизонт 2020".

Варто додати, що у травні 2016 року Україна приєдналася до Програми ЄС з підвищення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств "COSME", а також є асоційованим членом Програми ЄС "Горизонт 2020".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.