Трамп пропонує "посилені перевірки" для іммігрантів з Німеччини та Франції

Неділя, 24 липня 2016, 14:12

Кандидат у президенти США Дональд Трамп вважає за необхідне запровадити посилені перевірки для тих, хто приїжджає в США з території Німеччини та Франції.

Про це він заявив в інтервʼю NBCNews, повідомляє n24.

Раніше, під час одного зі своїх виступів у Клівленді Трамп наголосив на тому, що США мають "негайно припинити імміграцію з усіх країн, які опинилися під загрозою терору" до того моменту, поки не буде запроваджена посилена процедура перевірки громадян, які прибувають з цих країн.

Трамп, коментуючи цю заяву підкреслив, що "посиленні заходи безпеки" мають бути застосовані і проти тих, хто приїздить з Німеччини та Франції, адже у цих країни з'явилися "певні проблеми".

"Ми повинні бути жорсткими, ми повинні ввести жорсткі стандарти. Якщо людина не може довести своєї версії причини прибуття до США, то її не можна впускати в країну", – відзначив Трамп.

Нагадаємо, Трамп неодноразово закликав США заборонити мусульманам в'їзд до країни. Тому, у своїй промові в Клівленді, він вирішив "розширити" перелік мусульманських країн за рахунок країн, які "скомпрометували себе" у зв’язку з терористичною загрозою.

Як повідомлялося, у вівторок Дональд Трамп офіційно став кандидатом на пост президента США від Республіканської партії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.