В Держдумі РФ назвали "диверсією" висновки міжнародного слідства по МН17

Середа, 28 вересня 2016, 16:27

Доповідь міжнародної слідчої групи з розслідування катастрофи малайзійського Boeing в Україні — "чиста диверсія", зроблена у відповідь на публікацію Росією частини угоди щодо Сирії.

Так вважає перший заступник голови комітету з міжнародних справ в Держдумі РФ Леонід Калашников, повідомляє РИА "Новости".

"Це версія взагалі не нова, вона давно була, вже півтора року, напевно. Але я переконаний, що це чиста диверсія. У відповідь на те, що ми вчора опублікували секретну угоду, що американці не хотіли публікувати, по Сирії, вони сьогодні взяли і опублікували ось цю нісенітницю", — сказав Калашников.

За його словами, для того щоб опублікувати знімки космічної розвідки, де "Бук" нібито перетинає територію, а потім повертається, не потрібно було два роки.

"Значить, явно це фальшивка, яка давним-давно лежала, яку вони несли весь час, але чомусь не публікували. А тепер опублікували. Я вважаю, що опублікували, швидше за все, у відповідь на нашу заяву, де ми опублікували частину угоди щодо Сирії", — вважає Калашников.

Напередодні МЗС РФ повідомив, що Москва оприлюднила текст угоди з США щодо Сирії.

Як повідомлялося, Міжнародна група з розслідування катастрофи МН17 дійшла висновку, що літак було збито з контрольованої сепаратистами території Донбасу з ЗРК "Бук", доставленого з території Росії і повернутого туди ж. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: