Як і де вибрати якісні запчастини на УАЗ

promoted
П'ятниця, 30 вересня 2016, 10:18

Автомобілі марки УАЗ користуються заслуженою популярністю серед наших співвітчизників. Надійні, потужні, практичні — вони зустрічаються на вулицях великих міст, моментально привертаючи увагу впізнаваними лініями дизайну.

Навіть найнадійніший автомобіль вимагає грамотної експлуатації. Так, деякі запчастини УАЗ — гальмівні колоди, ремені і т.ін. — необхідно регулярно міняти. Від якості комплектуючих часто залежить не тільки працездатність, але і безпека автомобіля.

Увага до якості

Будь-яка машина потребує якісних деталей. Купуючи запчастини Рено Логан, УАЗ Патріот або для будь-якого іншого автомобіля, ви повинні бути впевнені в тому, що вони не вийдуть з ладу в перший же місяць експлуатації.

У випадку з якістю автозапчастин скупий платить не те що двічі, а навіть тричі. Адже спочатку ви купуєте запчастини дешевше, в надії заощадити, потім купуєте ще раз, тому що попередні моментально вийшли з ладу, а потім вже купуєте надійні деталі від перевіреного постачальника.

 

Як вибрати якісні запчастини

Перш за все вам необхідно розуміти різницю між оригінальними і неоригінальними запчастинами. Перші надходять у продаж під брендом виробника вашого авто і відрізняються найкращою якістю. Ви точно знаєте, що обрані запчастини підійдуть саме вашій моделі автомобіля.

Є ще одна "проміжна" категорія запчастин. Їх випускають також відомі виробники, такі запчастини відрізняються не гіршою якістю, але набагато більш доступною ціною. Часто виробники автомобілів навіть самі рекомендують запчастини конкретних фірм, гарантуючи їх сумісність.

Неоригінальні запчастини можуть навіть мати логотип вашого виробника, але випускає їх хто завгодно і ні про яку гарантію тут мова не йде. Багато такіх деталей зроблено кустарним методом в різних напівофіційних цехах і т.д. Неоригінальні запчастини продаються найчастіше на авторинках і радують серце покупців демократичною ціною. Купувати такі деталі варто, тільки якщо ви — досвідчений автовласник і відрізняєте якісну продукцію від неякісної.

Як відрізнити якісні запчастини

Оригінальні деталі для автомобілів продаються у фірмовій упаковці, на яку нанесене відповідне маркування. Самі запчастини мають свій унікальний код, за яким можна підібрати в каталозі саме ту деталь, що сумісна з вашим автомобілем. Допоможе візуальний огляд: на заводських деталях немає ніяких відколів, тріщин, задирок і т.ін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: