Прикордонники піймали помічника депутата Сейму Польщі на контрабанді сигарет

фото
Вівторок, 25 жовтня 2016, 09:54

Українські прикордонники затримали громадянина Польщі, який є помічником депутата Сейму при спробі вивезти з України майже 12 кг бурштину і понад 2 тис. пачок сигарет.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби прес-секретар Олег Слободян.

За інформацією Слободяна помічник депутата Сейму Польщі намагався вивезти з України через пункт пропуску "Краковець" 11,8 кг бурштину і понад 2 тис. пачок сигарет.

Фото ДПСУ 

"Ввечері 24 жовтня на виїзд з України слідував автомобіль "Крайслер" польської реєстрації, за кермом якого був громадянин Польщі 1995 року народження, який заявив, що є помічником депутата Сейму Польщі та попросив про першочерговий проїзд, оскільки слідує зі службовою метою та поспішає у важливих державних справах", – написав Слободян.

 Фото ДПСУ

"Чоловік навіть надав правоохоронцям лист-прохання особисто від депутата", – додав прес-секретар ДПСУ.

Прикордонно-митна група внаслідок поглибленого огляду автомобіля у порожнинах під заднім сидінням та у багажному відділенні виявила 2430 пачок цигарок з українськими акцизними марками та 11,8 кг необробленого бурштину.

"Автомобіль та цигарки з бурштином вилучено. Тривають слідчі дії", – резюмував Слободян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.