Порошенко сьогодні обговорить з керівництвом ЄС безвіз для України

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 13:27

Президент України Петро Порошенко сьогодні проведе телефонні переговори з президентами Європейської Ради, Єврокомісії, Європарламенту щодо ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та надання Євросоюзом безвізового режиму для українців.

Про це він повідомив під час церемонії представлення новопризначеного голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана, передає УНІАН.

"Сьогодні дуже важливий день. У нас дуже важкі та непрості переговори з нашими нідерландськими партнерами у зв’язку з політичною кризою, яка є і ратифікацією Угоди про асоціацію (між Україною та ЄС - Ред.)", - заявив він.

"У мене через 20 хвилин розмова з (президентом Європейської Ради - Ред.) Дональдом Туском, після цього з (президентом Єврокомісії - Ред.) Жан-Клодом Юнкером, після цього з президентом Європарламенту, де ми зачепимо питання безвізового режиму", - додав Порошенко.

Нагадаємо, як повідомляв нещодавно брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, в ЄС знову є сумнів, чи буде найближчим часом ухвалене рішення про затвердження так званого механізму призупинення дії безвізового режиму, без якого неможливе надання безвізу з ЄС для України, Грузії та Косово.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.