Ердоган: голосування в ЄП про переговори Туреччини з ЄС "не має значення"

Середа, 23 листопада 2016, 10:35

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, коментуючи заклики в Європарламенті щодо припинення переговорів про вступ його країни до ЄС, заявив, що результати майбутнього голосування "не мають значення".

Про це пише Reuters.

"Президент Ердоган заявив у середу, що голосування в Європейському парламенті з питання припинення переговорів щодо членства Туреччини в ЄС "не має ніякої цінності в наших очах (турецької влади. - Ред.)" і знову звинуватив Європу в змові з терористичними організаціями", - йдеться у повідомленні.

"Ми ясно дали зрозуміти, і не раз, що ми дбаємо про європейські цінності більше, ніж багато країн ЄС, але ми так і не побачили конкретної підтримки від західних друзів... жодна з обіцянок не була виконана", - сказав Ердоган під час засідання організації ісламського співробітництва в Стамбулі.

"Євродепутати голосуватимуть щодо переговорів ЄС з Туреччиною... незалежно від результату, це голосування не має ніякої цінності в наших очах", - наголосив президент Туреччини.

Раніше повідомлялося, що лідери двох найбільших груп Європарламенту закликали Європейський Союз призупинити переговори про членство з Туреччиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: