Єврокомісар Шефчович прибуде до Москви для переговорів по газу 25 листопада

Четвер, 24 листопада 2016, 10:47

Віце-президент Єврокомісії Марош Шефчович в пʼятницю, 25 листопада, прибуде до Москви, щоб зустрітися з віце-прем'єром Росії Аркадієм Дворковичем і міністром енергетики РФ Олександром Новаком.

Про це пише Politico.

"Віце-президент Марош Шефчович їде до Москви в п'ятницю, щоб зустрітися з віце-прем'єром Росії Аркадієм Дворковичем і міністром енергетики РФ Олександром Новаком", – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що європейський комісар з питань енергетичного союзу Марош Шефчович ближчим часом має відвідати Москву для переговорів щодо "зимового пакету" постачання газу в Україну.

Додамо також, що раніше приїзд Шефчовича саме 25 листопада анонсувався у російських ЗМІ.

Так, російська агенція ТАСС з посиланням на інформацію міністерства енергетики РФ повідомила, що Шефчович домовився про зустріч з російськими високопосадовцями саме 25 листопада.

"Міністр енергетики РФ Олександр Новак і віце-президент Єврокомісії з Марош Шефчович домовилися зустрітися в Москві 25 листопада для обговорення широкого спектру питань енергетичного співробітництва Росії і ЄС", – повідомили тоді в міністерстві.

Нагадаємо, раніше Шефчович заявив, що попри політичні та економічні виклики, Україна залишається надійним партнером ЄС у плані транзиту газу до Європи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: