Від авіаударів по східному Алеппо загинули щонайменше 10 цивільних, багато поранених

Вівторок, 29 листопада 2016, 12:26

Внаслідок авіаударів по східній частині міста Алеппо, що контролюється військовими сирійської опозиції, загинули 10 цивільних осіб, десяток осіб отримали поранення.

Про це повідомила моніторингова група сирійської опозиції, передає Associated Press.

За даними Сирійського центру з моніторингу за дотриманням прав людини, у вівторок, 29 листопада, внаслідок авіаударів в районі Баб аль-Нейраб було поранено десяток осіб.

Окрім того, багато людей залишаються зниклими безвісти в умовах інтенсивного бомбардування районів, що контролюються сирійською опозицією.

Пошуково-рятувальна група сирійської цивільної оборони повідомила, що, принаймні, 25 осіб були вбиті в результаті авіаудару, що попав у цивільних, які втікали у більш безпечні райони Алеппо.

На даний момент немає можливості перевірити точну кількість загиблих.

За даними ООН, приблизно 16 тисяч осіб були змушені залишити своє місце перебування після того, які сирійський уряд розпочав наступ на східну частину Алеппо.

Раніше повідомлялося, що за останні дні від 6 до 10 тисяч мирних жителів втекли з захоплених сирійськими урядовими військами східних районів Алеппо у район Шейх Максуд, що контролюється курдами.

Нагадаємо, сирійська опозиція втратила контроль над північною частиною східного Алеппо, а війська сирійського уряду продовжують наступ, щоб захопити контроль над всім містом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: