У Туреччині затримали 372 особи за підозрою у тероризмі

Вівторок, 13 грудня 2016, 15:13

Міністерство внутрішніх справ Туреччини повідомило про затримання 372 осіб за підозрою у тероризмі, в рамках операції розслідування здійсненого у Стамбулі теракту, що забрав життя 44 людей.

Про це повідомляє Turkish Minute.

Під час антитерористичної операції у 11 провінціях Туреччини було затримано в основному представників з опозиційної прокурдської Демократичної партії народів (НДП).

Деякі із затриманих підозрюються у веденні терористичної пропаганди Робочої партії Курдистану (РПК) в соціальних мережах.

Напередодні Міністерство внутрішніх справ Туреччини заявило про те, що в рамках спеціальних операцій по всій країні за підозрою у причетності до терористичної діяльності були затримані 235 осіб.

Нагадаємо, відповідальність за теракт в Туреччині, в результаті якого загинули щонайменше 38 людей, взяло на себе угруповання "Соколи свободи Курдистану".

Угруповання "Соколи свободи Курдистану" також взяло на себе відповідальність за вибух автомобіля в Адані 24 листопада, в результаті якого двоє осіб загинули, та за вибух у Діярбакирі 4 листопада, коли загинули 11 осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.