Посольство Британії записало нестандартне привітання з Різдвом та Новим роком

Відео
П'ятниця, 23 грудня 2016, 13:28

Посольство Великої Британії в Україні привітало українців з різдвяними і новорічними святами у форматі #mannequinchallenge.

Відео з привітанням розміщене на сторінці посольства у Facebook.

Учасниками відео стали співробітники посольства, а також українські партнери, з якими посольство здійснює різноманітні проекти. 

Крім того, можна помітити, що у ролику взяли участь українські та британські військові, які протягом останніх двох років здійснюють спільні навчання, працівники British Council Ukraine, які долучилися до ініціативи президента України із проведення року англійської мови в Україні, народний депутат Мустафа Наєм, переможниця Євробачення-2016 Джамала та інші.

Музичним супроводом було обрану всесвітньо відому мелодію Леонтовича "Щедрик", яка у 2016 року відзначає 100-річчя першого хорового виконання.

Посольство нагадує, що #mannequinchallenge – відеоформат, який передбачає завмирання усіх учасників у момент якоїсь дії, тим часом камера знімає людей. Школярі у США були одними з перших, хто долучилися до #mannequinchallenge, слідом за ними по всьому світу люди почали знімати свої сценки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.