Росія підтримувала Трампа протягом 5 років - секретний документ

Середа, 11 січня 2017, 15:42

В Росії режим підтримував і допомагав новообраному президенту США Дональду Трампу протягом принаймні 5 років, щоб стимулювати розкол і розділення в західному альянсі.

Про це йдеться в 35-сторінковому документі щодо зв’язків Трампа з РФ, який циркулює серед ключових ЗМІ Сполучених Штатів, а також є в розпорядженні політичної еліти країни – зокрема, вісімки лідерів Конгресу.

Повідомляється, що Трамп та його найближчі соратники використовували регулярний потік розвідувальних даних від Кремля, в тому числі про демократів та інших політичних суперників.

За інформацією колишнього керівного офіцера російської розвідки, ФСБ скомпрометувало Трампа через його дії в Москві достатньою мірою, щоб мати можливість шантажувати його.

На думку деяких достовірних джерел, його поведінка в Москві включала збочені статеві акти, які були організовані або проходили під контролем ФСБ.

Повідомляється, що компрометуюче досьє на Гілларі Клінтон було складене різними російськими спецслужбами протягом багатьох років і в основному включає в себе записані прослуховуючою апаратурою розмови під час її різних візитів до Росії, а також перехоплені телефонні дзвінки, а не негідну поведінку.

Досьє знаходиться під контролем речника Кремля Пєскова, який підкоряється безпосередньо наказам Путіна. Однак наразі воно не було поширене за кордоном, в тому числі не передане Трампу.

Нагадаємо, телеканал CNN повідомив, що секретні документи, представлені минулого тижня президенту США Бараку Обамі та обраному президенту Дональду Трампу, містять твердження, що росіяни мають компрометуючу інформацію про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

Трамп заперечив цю інформацію та заявив про "політичне полювання на відьом".

Згодом в РФ заявили, що не мають жодного компромату на обраного президента США Дональда Трампа та екс-кандидата в президенти від демократів Гілларі Клінтон.

Переклад скандального документа, а саме першого звіту про зв’язки з РФ та компромат Кремля, можна переглянути в матеріалі на ЄвроПравді: "В чому звинувачують Трампа? Переклад скандального документа про зв’язки з РФ та компромат".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.