На Трампа подали в суд за наклеп у справі про сексуальні домагання

Фото
Середа, 18 січня 2017, 07:59

Американка Саммер Зервос, яка раніше звинувачувала новообраного президента США Дональда Трампа в домаганнях, подала проти нього позов в нью-йоркський суд.

Про це повідомляє The Washington Post.

Повідомляється, що у вівторок, 17 січня, Зервос подала позов про наклеп проти Дональда Трампа за його відповідь на її звинувачення про домагання, а саме за те, що він звинуватив її та інших жінок у брехні і фабрикації.

Зазначимо, що минулого року Зервос публічно заявила про сексуальні домагання з боку Трампа. За її словами, Трамп домагався її в номері готелю Beverly Hills.

Зервос заявила, що вона б відкликати позов, який був поданий в Нью-Йорку, без отримання грошової компенсації, якщо Трамп готовий відмовитися від своїх заяв та визнати свої дії щодо домагань.

На фото - Зервос разом із адвокатом Глорією Оллред на прес-конференції (Mike Nelson/EPA)

На прес-конференції в Лос-Анджелесі Зервос з'явилася разом зі своїм адвокатом Глорією Оллред, яка повідомила про те, що перш ніж подати в суд, вона пройшла перевірку на детекторі брехні.

"Знову від тієї ж Глорії Оллред. В цій абсурдній історії немає правди", - відповіла прес-секретар Трампа Хоуп Хікс.

Нагадаємо, що новообраний президент США Дональд Трамп неодноразово відкидав як "абсолютно неправдиві" звинувачення у сексуальних домаганнях.

Раніше у The New York Times з’явилася публікація про те, що дві американки звинуватили Трампа в сексуальних домаганнях.

Крім того, журналістка видання People Наташа Стойнофф написала про те, як у 2005 році Трамп силоміць намагався її поцілувати, коли вона прийшла брати інтерв'ю у нього і у його дружини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.