У США троє жінок звинувачують Трампа в сексуальних домаганнях

Четвер, 13 жовтня 2016, 11:44

Дві американки звинуватили кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в сексуальних домаганнях.

Про це пише The New York Times.

Одна з жінок, 74-річна Джессіка Лідс, розповіла, що більш ніж 30 років тому летіла в салоні першого класу літака до Нью-Йорка поруч із Трампом.

За словами жінки, приблизно через 45 хвилин після зльоту Трамп підняв підлокітник, почав мацати її груди і намагався залізти під спідницю. "Він був наче восьминіг. Його руки були всюди", - сказала Лідс.

Після цього вона побігла у задню частини літака. "Це був напад", - додала Лідс.

Інша жінка на ім'я Рейчел Крукс також розповіла, що зазнала домагань від Трампа у 2005 році. На той момент їй було 22 роки і вона працювала адміністратором в групі Bayrock, яка була розташована в хмарочосі Trump Tower на Манхеттені.

Одного разу вона зустріла Трампа в ліфті і представилася, знаючи, що її компанія співпрацює з ним. Вони потиснули один одному руки, але Трамп не відпускав, сказала вона. Замість цього він почав цілувати її щоки.

"Він поцілував мене прямо в губи. Це не виглядало як випадковість", - сказала Крукс.

Крім того, журналістка видання People Наташа Стойнофф написала про те, як у 2005 році Трамп силоміць намагався її поцілувати, коли вона прийшла брати інтерв'ю у нього і у його дружини.

Вона розповіла, що Трамп запропонував показати їй свій маєток, в тому числі одну "неймовірну" кімнату.

"Ми зайшли в цю кімнату удвох, Трамп зачинив за нами двері. Я повернулася, і в ту ж хвилину він став притискати мене до стіни і засовувати свій язик мені в горло", - пише Стойнофф.

Представник штабу Трампа заявив, що в історії, надрукованій в People, немає жодного слова правди. "Цього ніколи не відбувалося. Немає жодних фактів або правдивості в цій вигаданій історії", - сказав він.

Як повідомлялося, у США розгорівся скандал навколо сексистських висловлювань Дональда Трампа.

У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат у президенти США від Республіканської партії у вельми розкутій манері зізнається, що "намагався спокусити заміжню жінку, але у нього не вийшло".

Раніше повідомлялося, що республіканці міркують над заміною кандидатури Трампа саме через скандальну історію з висловлюваннями епатажного мільярдера.

Сам мільярдер у своєму спеціальному відеозверненні вибачився за таку поведінку після того, як республіканці розкритикували його.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.