Маккейн відповів Трампу про м'якість Обами: то ж дайте Україні летальну зброю

Четвер, 16 лютого 2017, 07:34

Сенатор-республіканець Джон Маккейн закликав президента США Дональда Трампа надати Україні летальну зброю для оборони та зберегти санкції проти Росії.

Про це він написав у своєму Twitter, відповідаючи на запитання Трампа щодо Криму та м'якості екс-президента США Барака Обами у відношенні до Росії.

"Так, він був занадто м'яким. Давайте оберімо інший курс разом: надамо Україні летальну допомогу для оборони та збережемо санкції проти Росії", - написав Маккейн.

Нагадаємо, напередодні президент США Дональд Трамп натякнув на провину екс-президента США Барака Обами в тому, що Росія анексувала український Крим.

Зазначимо, що на почтаку лютого сенатор Джон Маккейн, голова Комітету Сенату з питань збройних сил, надіслав листа президенту США Дональду Трампу, у якому закликав його надати оборонну летальну допомогу, яка необхідна українським збройним силам, щоб захистити себе.

Раніше повідомлялося, що прес-секретар Білого дому Шон Спайсер заявив, що президент США Дональд Трамп очікує, що Росія активно братиме участь в деескалації ситуації в Україні та поверне Крим.

Після цього в Росії прокоментували заяву прес-секретаря Білого дому, наголосивши, що "Росія не повертає свої території".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.