США збережуть санкції проти РФ до повного виконання "Мінська" - постпред США при ООН

Середа, 22 лютого 2017, 10:23

Сполучені Штати Америки збережуть санкції проти Росії до повного виконання зобов'язань в рамках Мінських угод та припинення окупації Криму.

Про це заявила постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі під час дебатів на тему конфліктів в Європі в РБ ООН, передає Voice of America.

За словами Хейлі, вона вважає, що США можуть покращити відносини з Росією, але розширення співпраці з Росією не може відбуватися "за рахунок європейських друзів і союзників".

"Ось чому ми продовжуємо закликати Росію показати відданість справі миру шляхом всебічного виконання зобов'язань в рамках Мінських угод і припиненням окупації Криму", - сказала вона.

"США і ЄС залишаються єдині в такому підході, зберігаючи санкції, поки Москва повністю на виконає Мінські зобов'язання", - додала Гейлі.

Зазначимо, що Гейлі уже раніше заявляла, що санкції проти Росії, введені через окупацію Криму, збережуться, доки РФ не поверне контроль над півостровом Україні.

Нагадаємо, у США група конгресменів, що представляють Республіканську і Демократичну партії, представили законопроект, який не дозволить адміністрації президента США Дональда Трампа скасувати санкції проти Росії без схвалення Конгресу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: