Туреччина заборонила своїм кораблям відвідувати окупований Крим

Вівторок, 14 березня 2017, 17:40

Влада Туреччини ухвалила рішення про заборону будь-яким турецьким суднам відвідувати окупований Крим.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман після зустрічі з прем’єр-міністром Турецької Республіки Біналі Йилдиримом, передає прес-служба Кабінету міністрів України.

За словами Гройсмана, такі кроки турецької влади є міцним сигналом та свідченням дружності між Україною та Турецькою Республікою.

"Сьогодні у день візиту ми отримали ноту про заборону будь-яким турецьким суднам відвідувати окупований Крим. Це дуже міцний сигнал", – підкреслив український премʼєр.

Гройсман подякував Туреччині за підтримку України, її територіальної цілісності та незалежності та підкреслив особливу роль Турецької Республіки щодо підтримки кримських татар.

В свою чергу прем’єр-міністр Турецької Республіки Біналі Йилдирим запевнив, що Туреччина підтримує Україну, засуджуючи анексію Криму та підтримуючи територіальну цілісність.

Раніше повідомлялося, що Україна і Туреччина підписали угоду про внесення змін до Угоди про умови взаємних поїздок громадян, що дозволить громадянам їздити за ID-картками без закордонних паспортів.

Нагадаємо, 11 березня російські ЗМІ повідомили про те, Туреччина припинила поромне сполучення з Кримом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.