У Британії підлітка зняли з рейсу EasyJet через овербукінг

П'ятниця, 21 липня 2017, 19:18

Британська лоукост авіакомпанія EasyJet через овербукінг змусила покинути борт літака 15-річного підлітка, який повинен був летіти з Лондона в Тулузу без супроводу дорослих.

Про це повідомляє The Guardian.

15-річного підлітка зняли з рейсу EZY8333 до Тулузи в четвер вранці та залишили одного біля виходу на посадку в аеропорту Гетвік.

Каспер Рід, школяр з Вортингу, західний Сассекс, планував летіти до родичів у Францію. Його мати допомагала йому пройти реєстрацію в аеропорту, перш ніж він пройшов перевірку перед виходом для пасажирів на посадку.

Вже на борту літака з'ясувалося, що через овербукінг (коли продано більше квитків, ніж є місць у літаку) на його місце претендує інший пасажир. 

Співробітники авіакомпанії попросили підлітка покинути літак.

Після цього підліток зв'язався з матір'ю, яка ще не встигла покинути аеропорт. Мати підлітка переконала EasyJet знайти вільне місце в одному із наступних рейсів до Тулузи.

Повідомляється, що авіакомпанія EasyJet розпочала розслідування інциденту з підлітком.

Нагадаємо, у квітні цього року в США виник скандал навколо авіакомпанії United Airlines після того, як члени екіпажу за допомогою офіцерів поліції буквально витягли з салону одного з пасажирів, при цьому завдавши йому значних травм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.