Речник Тіллерсона перед роботою в Держдепі жорстко критикував Трампа

Субота, 8 липня 2017, 14:37

Речник держсекретаря США Рекса Тіллерсона Роберт Хеммонд до свого вступу на посаду у січні відзначився кількома заявами, в яких було продемонстроване критичне ставлення до чинного президента.

Про це повідомляє Politico.

Зокрема, трохи більше року тому він у Твіттері закликав своїх фоловерів не голосувати за Дональда Трампа і робив ретвіти, в яких висловлювалася занепокоєність долею національної безпеки у разі перемоги Трампа.

Після перших дебатів серед республіканців Хаммонд зазначив, що йому сподобалося те, як Тед Круз розмовляє з Трампом наче той є істеричною дитиною.

Видання зазначає, що Хаммонд є не першим представником адміністрації Трампа, який до роботі в його команді виступав з критикою на його адресу. Так, нинішня постійна представниця США в ООН Ніккі Гейлі також критикувала Трампа, зазначаючи, що його перемога означатиме світову війну.

У Білому домі не прокоментували минулорічні твіти Хаммонда.

Хоча він користується довірою Рекса Тіллерсона, чиїм радником у громадських справах працює, окремі медійники нарікають на його надмірну грубість і ворожість у взаємодії з ними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: