Соцмережі глузують з Трампа через загадковий твіт

фото
Середа, 31 травня 2017, 13:08

Загадковий твіт президента США Дональда Трампа, який був видалений тільки через шість годин після появи, викликав бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

"Незважаючи на постійну негативну covfefe у пресі…" - написав Трамп після опівночі за місцевим часом, так і не завершивши свою думку.

 

Твіт було видалено лише через шість годин, декілька хвилин тому.

Протягом цього часу користувачі намагалися розшифрувати, що ж мав на увазі президент США.

Зокрема, висловлювалися версії, що йдеться про пароль для активації ядерної зброї або ж про справжній стиль зачіски Трампа. Також загадковий твіт став джерелом численних "фотожаб".

 
 

Цей допис за 6 годин став найбільш ретвіченим за час президентства Трампа. Жодний інший його твіт (принаймні з тих, що зроблені у 2017 році) не збирав понад 100 тисяч ретвітів. Водночас кількість "лайків" не стала рекордною, низка твітів у стрічці президента Трампа мають понад 200 тисяч вподобань.

Варто зазначити, що неологізм Трампа вже з'явився в базі онлайн-словника англомовного сленгу Urban Dictionary. Пояснення супроводжується прикладом: I've got a lot of bad covfefe - У мене багато поганого covfefe.

Хештег #covfefe також став одним із найпопулярніших у Твіттері.

Користувачі вже відреагували і на видалення самого твіта. "Ви можете вбити твіт, але ви ніколи не вб'єте #covfefe", - написав один з користувачів.

Додамо, що вже пізніше на сторінці Трампа у Твіттері з’явився новий допис, в якому він пропонує відгадати значення неологізму.

"Хто зможе вгадати справжнє значення "covfefe"??? Насолоджуйтеся!" - написав президент США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: