Насильство в Ріміні: затримано четверо африканців, підозрюваних у згвалтуваннях

Неділя, 3 вересня 2017, 17:29

Італійська поліція затримала вже чотирьох підозрюваних, яких вважають учасниками банди, що здійснювала групові згвалтування у курортному італійському місті Ріміні.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на італійські ЗМІ.

У неділю поліція затримала біженця з Конго, коли він їхав у потязі. Італійські ЗМІ повідомляють, що в 2015 році він був серед врятованих мігрантів, які прибували до Італії.  

В суботу поліція затримала трьох інших підозрюваних – усі неповнолітні.

Двох тінейджерів-марокканців підозрюють у жорстокому згвалтуванні туристки з Польщі та її чоловіка, а також нападі на транссексуала з Перу.

Четвертий підозрюваний – нігерієць, його затримали поблизу Ріміні.

Нагадаємо, в останні тижні у Ріміні відбулися декілька випадків насильства. У ніч на суботу 26 серпня група нападників побила туриста з Польщі та жорстоко зґвалтувала його дружину

Впродовж ночі ця ж група напала на транссексуала з Перу та, вірогідно, на пару з Австрії.

12 серпня відбувся напад на пару з Ломбардії. Діяли за аналогічним сценарієм: атакували на пляжі посеред ночі. У чоловіка вкрали гаманець, годинник та смартфон, а жінку хотіли зґвалтувати.

Поліція раніше заявила, що підозрює у злодіяннях 15 осіб - вихідців з Тунісу та Марокко. Підозрювані є на записах із камер спостереження, які є у розпорядженні поліції. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.