Справа "Наутілуса": поліція знайшла пилу неподалік маршруту затонулої субмарини

Четвер, 12 жовтня 2017, 12:31

Поліцейські дайвери знайшли пилу неподалік маршруту субмарини "Наутілус", власника якої звинувачують в убивстві шведської журналістки Кім Валль.

Про це повідомляє The Local.

Поліція Копенгагена підтвердила в заяві для преси, що пилу було виявлено ​​в середу. Тепер слідство з’ясовує, чи була використана ця пила для обезголовлення і розчленування журналістки.

"Пилу тепер перевіряють наші судово-медичні експерти, щоб оцінити, чи є вона саме тією пилою, яку шукали в зв'язку з інцидентом із підводним човном", - сказав слідчий Єнс Меллер Єнсен.

Нагадаємо, найбільший приватний підводний човен "Наутілус" з невідомих причин затонув 11 серпня поблизу Копенгагена. Власника Петера Мадсена врятували з човна, а шведська журналістка, яка перебувала з ним на борту, зникла за загадкових обставин.

Мадсена підозрювали у ненавмисному вбивстві жінки, і зараз він знаходиться під вартою. Усі звинувачення він відкидав і стверджував, що висадив журналістку за день до затоплення човна на березі острова Рефсгалеєн - колишньої промзони у гавані Копенгагена.

Однак пізніше він заявив, що Кім Валль померла на борту внаслідок нещасного випадку і він поховав її в морі.

23 серпня тіло жінки без кінцівок і голови, знайдене поблизу Копенгагена, ідентифікували як зниклу шведську журналістку Кім Валль.

Нещодавно поліція знайшла голову вбитої жінки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.