Лідер британських неонацистів вийшов з партії, бо виявився євреєм та геєм

Фото
Середа, 18 жовтня 2017, 13:51

Один з лідерів британських неонацистів Кевін Вілшоу вийшов з ультраправої партії "Національний Фронт", заявивши про своє єврейське походження та зізнавшись у нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Про це він заявив в інтерв'ю Channel 4 News.

Вілшоу, відомий організатор "Національного фронту" в 1980-х роках, до сих пір активно працював у групах, які є прихильниками ідеології про вищість білої раси - зокрема, виступаючи на різних заходах.

В інтерв'ю Вілшоу публічно відмовився від своїх "40 років ненависті" та заявив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

"Якщо ти гомосексуаліст, то це прийнятно в суспільстві, але для цієї групи людей - це неприйнятно, і в мене було один чи два випадки, коли мене підозрювали в тому, що я гей, і я був предметом знущань", - розповів британець.

Фото standard.co.uk 
 Фото standard.co.uk 

Він визнав, що це протиріччя, коли гей та єврей є частиною гомофобного Національного фронту.

За словами Вілшоу, йому справді шкода за вчинені дії у минулому.

"Я відчуваю себе жахливою, я дійсно вважаю себе винуватим не тільки тому, що це стало на заваді стосункам з сім'єю, і не тому, що я хочу звільнитися від цього, а тому, що це надто великий тягар", - заявив він.

"Я хочу також завдати якоїсь шкоди, однак не звичайним людям, а людям, які поширюють цей вид сміття", - додав він.

Повідомляється, що Вілшоу був затриманий на початку 90-х за вандалізм мечеті в Ейлсбері, а в березні цього року його затримали за злочини на ґрунті ненависті.

Нагадаємо, у Великій Британії кількість злочинів на ґрунті ненависті значно зросла після референдуму про вихід з ЄС та кількох екстремістських нападів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: