Перше українське консульство переходить на інтернет-запис замість "живої черги"

Середа, 15 листопада 2017, 12:19

Посольство України у Чехії першим з українських диппредставництв за кордоном впроваджує систему онлайн-запису для відвідин консульського відділу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив посол України у Чехії Євген Перебийніс.

"Радий повідомити вам, що з 20 листопада цього року,  після проведення тестових випробувань, у Празі розпочне працювати електронна система керування потоками відвідувачів МЗС України, за допомогою якої ви зможете дистанційно через Інтернет зареєструватися для відвідання консульського відділу у зручний для вас час" написав він.

За його словами, консульський відділ посольства України в Чехії є першим консульським підрозділом за кордоном, в якому запроваджена така розроблена в МЗС України послуга.

"Таким чином, віднині з метою уникнення очікування в чергах ви зможете обрати день та час, а також потрібну вам послугу за допомогою відповідного веб-модулю, прийти до консульства у визначений час і без зайвих очікувань вирішити своє питання" - зазначив посол. 

Водночас можливість запису через відповідний термінал в консульському відділі безпосередньо в день відвідання залишиться.

Запланувати візит консульського відділу посольства України можна за посиланням: http://registration.mfa.gov.ua/qwebbook/index.jsp

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.