Сербський бойовик, що воює на Донбасі, погрожує "Радіо Свобода"

Вівторок, 5 грудня 2017, 10:52

Один із найбільш розпіарених російськими ЗМІ сербських бойовиків, що воює на Донбасі, почав відкрито погрожувати редакції "Радіо Свобода".

Про це повідомляється на сайті видання.

Сербський снайпер Деян Берич, на прізвисько "Декі", розмістив у YouTube відеозвернення з погрозами: "Ви дорого заплатите за кожну брехню, яку ви сказали".

Причиною звернення став приїзд журналістів "Радіо Свобода" у рідне село бойовика Путінці, де його пам’ятають як горе-бізнесмена, фірма якого загрузла в боргах.

За словами колишнього друга Берича, він заборгував 12 тисяч євро. Повернув трохи більше від половини.

"Ми листувалися, і він увесь час говорив: "Скоро". Я його питаю: "Ну, як скоро? Тобі ж платять". А він: "Не платять, я тут борюся, отримуємо нещасні 200 євро, за які я живу місяць", – розповідає друг Берича Влада Павлович-Пая.

У своєму десятихвилинному ролику Берич багато погрожував журналістам: "Якщо справа дійде до цього, влада Сербії зміниться, панове зі "Свободи", які там були, ви заплатите за це".

Раніше посол України в Сербії Олександр Александрович звинуватив Белград в бездіяльності стосовно сербських найманців. Після цього на нього налетів шквал критики.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: