Російські ЗМІ повідомили про підготовку візиту нової делегації німецьких депутатів у Крим

Субота, 10 лютого 2018, 12:36

В окупований Крим має намір приїхати нова делегація з Німеччини, на цей раз - представники партії "Ліві".

Про це повідомляє РИА "Новости"  з посиланням на заступника голови комітету кримського парламенту з міжнаціональних відносин, голову кримської німецької національно-культурної автономії Юрія Гемпеля.

"До мене прийшов список кандидатів делегації, яка хоче брати участь в майбутньому Ялтинському міжнародному економічному форумі. Крім того, вони говорили про бажання бути присутніми на виборах президента Російської Федерації, але це питання потрібно узгоджувати на федеральному рівні", - сказав Гемпель.

Організатором поїздки виступає німецький політик, глава фракції "Ліві" в парламенті міста Квакенбрюк (земля Нижня Саксонія) Андреас Маурер.

Варто зазначити, що Маурер вже декілька разів відвідав окупований Крим.

Нагадаємо, дев'ять німецьких депутатів з трьох регіональних парламентів Німеччини увечері 3 лютого приїхали в окупований Крим.

До складу делегації, яка пробула в Криму до 9 лютого, увійшли депутати від партії "Альтернатива для Німеччини" з трьох регіональних парламентів країни: Берлін, Бранденбург і Північний Рейн-Вестфалія.

Німецькі депутати прилетіли до Криму з території Росії, порушивши таким чином українське законодавство.

Німецький уряд розкритикував місцевих політиків з ультраправої партії"Альтернатива для Німеччини", які приїхали в окупований Росією Крим.

Прокуратура відкрила провадження через візит німецьких депутатів до Криму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: