У Держдепі заявили, що дуже здивувалися б відсутності нових санкцій проти РФ

П'ятниця, 16 лютого 2018, 09:16

Речниця Держдепартаменту США Хезер Науерт заявила, що була б дуже здивована, якби Сполучені Штати не запровадили нові санкції проти Росії згідно з законом, який набув чинності в кінці січня.

Про це повідомляє Reuters.

"Як ви знаєте, ми не робимо прогнозів щодо санкцій, але я була б дуже здивована, якби санкції не були в майбутньому запроваджені" - сказала Науерт.

Адміністрації Дональда Трампа тривалий час закидали зволікання з введенням у дію нового закону, який передбачає можливість запровадження додаткових санкцій проти Росії.

Наприкінці січня Міністерство фінансів США опублікувало так звану "кремлівську доповідь", в якій перераховані імена наближених до президента РФ Володимира Путіна російських чиновників і бізнесменів. 

У списку 96 російських олігархів, чиї статки оцінюються на суму понад трильйон доларів США. Крім того, у списку 114 прізвищ високопосадовців, а також керівників державних компаній. При укладанні списку Мінфін використав дані американського журналу Forbes, який щорічно складає список найбагатших людей світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: