Пучдемон орендував просторий особняк у Ватерлоо

фото
П'ятниця, 2 лютого 2018, 15:25

Відсторонений глава уряду Каталонії орендував просторий особняк у Ватерлоо після понад трьох місяців переховування від іспанського правосуддя.

Про це повідомляє бельгійське видання L’Echo.

Особняк площею 550 кв.м розташований у Ватерлоо за 20 кілометрів від Брюсселя. У нього шість житлових кімнат, три ванних кімнати з сауною, кухня, гараж на чотири автомобілі і тераса площею 100 кв. м, з якої відкривається вид на сад у 10 соток.

Договір про оренду підписав у середу друг і радник каталонського лідера Жозеф Марія Альсіна. Проживання оплачене на два місяці наперед. Вартість проживання в цьому будинку становить €4,4 тис. на місяць.

Напередодні підписання договору Пучдемон заявив, що соратники принесли його в жертву. У повідомленні колишньому міністру охорони здоров’я Каталонії Тоні Коміну він писав: "все закінчилося", Мадрид "виграв". В іншому повідомленні він визнав: "ми живемо в останні дні Каталонської республіки".

Це повідомлення Пучдемон написав у зв’язку з тим, що в парламенті Каталонії відклали дебати щодо його кандидатури на посаду глави регіону. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.