Одна з найбільш довірених радниць Трампа іде у відставку

Четвер, 1 березня 2018, 09:38

Одна із найбільш довірених та лояльних радниць президента Дональда Трампа Хоуп Хікс у середу повідомила про свою відставку з посади директора з комунікацій Білого дому.

Про це повідомляє The Hill.

"Немає слів, щоб висловити мою вдячність президенту Трампу. Я бажаю президенту і його адміністрації якнайкращих результатів у керівництві нашою країною", - зазначила Хікс у своїй заяві.

29-річна радниця без політичного досвіду у минулому повідомила Трампу, що хоче залишити посаду, аби спробувати інші можливості за межами Білого дому. Точна дата її відставки не відома, та очікується, що офіційно вона залишить посаду за декілька тижнів.

Хікс заявила про свою відставку за кілька днів після виступу на слуханнях комітету з розвідки Палати представників Конгресу США, який розслідує втручання Росії в американські вибори у 2016 році.

Хікс відмовилась відповідати на питання членів комітету щодо подій під час перехідного періоду у президентській адміністрації та після початку каденції Трампа. Вона також визнала, що робота в адміністрації Трампа вимагала від неї говорити "білу брехню".

Раніше Хоуп Хікс вже давала свідчення слідчим з команди спецпрокурора Роберта Мюллера.

Хоуп Хікс – наймолодший в історії директор з комунікацій Білого дому. Вона стала четвертою чиновницею на цій посаді з моменту обрання Дональда Трампа. Її попередник Ентоні Скарамуччі пропрацював на посаді всього 10 днів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.