Білий дім підтримав рішення Британії видворити російських дипломатів

Четвер, 15 березня 2018, 08:46

У Білому домі заявили про "солідарність з найближчим союзником" Великою Британією і висловили свою підтримку рішенню видворити 23 російських дипломата.

Про це йдеться у заяві Білого дому.

"Сполучені Штати висловлюють солідарність зі своїм найближчим союзником, Сполученим Королівством" - йдеться у заяві.

У Білому домі наголосили, що поділяють оцінку Бритаії, згідно з якою Росія несе відповідальність за використання нервово-паралітичного агента проти британського громадянина та його дочки.

"Ми підтримуємо рішення Сполученого Королівства вислати російських дипломатів як справедливу відповідь" - йдеться у заяві.

Як підкреслили у Білому домі, такі дії Росії "вписуються у поведінку, в якій Росія ігнорує міжнародний правопорядок, підриває суверенітет і безпеку країн у всьому світі, а також намагається підірвати та дискредитувати західні демократичні інститути та процеси".

"Сполучені Штати працюють разом з нашими союзниками та партнерами, щоб переконатись, що такого нападу не станеться знову" - завили у Білому домі.

Нагадаємо, Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломатів та припиняє всі дипломатичні контакти з РФ на високому рівні через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: