Засідання комісії Україна-НАТО на рівні послів відбудеться в Брюсселі у середу

Понеділок, 26 березня 2018, 12:02

Віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе анонсувала проведення засідання комісії Україна - НАТО 28 березня у Брюсселі для обговорення Річної національної програми співробітництва з НАТО у 2018 році.

Про це вона сказала на брифінгу у понеділок, повідомляє УНІАН.

"Я планую, що буквально в середу у нас відбудеться комісія Україна - НАТО на рівні послів країн-членів НАТО у Брюсселі, де ми зможемо максимально представити основні положення Річної національної програми на 2018 рік, як це робиться щороку, тому що далі, коли почнемо її реалізовувати, ми розраховуємо на підтримку наших партнерів з Альянсу", - сказала віце-прем'єр.

При цьому, за її словами, Річна національна програма на 2018 рік вже реалізовується, незважаючи на те, що президент України Петро Порошенко ще не підписав відповідний указ.

Водночас, за словами Климпуш-Цинцадзе, "ми дуже розраховуємо, що найближчими днями буде підписана Річна національна програма співробітництва з НАТО вже президентом".

Як сказала віце-прем'єр, уряд намагався розробити максимально конкретний документ, виконання завдань в якому можна оцінювати.

"Ми вважаємо, що Річна національна програма в перспективі має мати такий інструмент моніторингу, який би вимірював її реалізацію, і саме з думкою про це ми і формуємо завдання до Річної національної програми", - додала вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.