В Держдуму РФ внесли законопроект про нові санкції проти США

П'ятниця, 13 квітня 2018, 10:07

У російську Держдуму внесли законопроект, який передбачає заходи у відповідь на "антиросійську політику США".

Про це повідомляє російське агентство "РИА Новости".

"В ході неодноразових обговорень недружніх дій стосовно нашої країни ми говорили про необхідність відповіді на хамську поведінку з боку США і створення перешкод для роботи російського бізнесу", - сказав журналістам голова Держдуми В'ячеслав Володін в п'ятницю.

За його словами, законопроект обговорять на Раді Держдуми за участю представників всіх фракцій, розішлють в регіони колегам, опрацюють з експертами і урядом Росії. "Після чого розглянемо його на найближчому засіданні Держдуми", - зазначив Володін, уточнивши, що позачергове засідання Ради Держдуми планується на 16 квітня.

Проект федерального закону надає уряду РФ повноваження щодо введення ряду заходів економічного і політичного характеру, уточнює ТАСС.

Нагадаємо, США ввели нові санкції проти 24 російських бізнесменів і чиновників, а також проти фінансових установ, державних і приватних компаній, пов'язаних з Кремлем.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв раніше доручив уряду розробити заходи у відповідь на адресу США через запровадження нових санкцій, зазначивши, що під удар можуть потрапити чинні торгові угоди і процедури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.