Поліція відпустила батьків чеченця, який скоїв напад з ножем у Парижі

Середа, 16 травня 2018, 11:23

Батьків 20-річного чоловіка, який був застрелений поліцією після того, як він напав на людей з ножем у Парижі, відпустили після більш ніж двох днів у в'язниці.

Про це передає AP.

Cлідчі продовжують допитувати друга мертвого нападника. Хамзат Азімов убив одну людину і поранив чотирьох у нападі в суботу ввечері біля старого оперного театру французької столиці. Угруповання "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за напад.

Судовий чиновник повідомив, що батьки Азімова були звільнені у вівторок ввечері "за відсутності на даному етапі компрометуючих елементів". Азімов - громадянин Франції, народився в Чечні, отримав французьке громадянство у 2010 році.

Підозрюваний друг, названий тільки як Абдул Хакім А., був затриманий для подальшого допиту. Джерело, близьке до розслідування, повідомило, що Хакім був під наглядом, оскільки він одружився з жінкою на ім’я Інес Хамза, яка намагалася виїхати до Сирії в січні 2017 року.

Під час обшуку його будинку поліція знайшла сім мобільних телефонів, але не змогла знайти основний телефон, який Хакім використовував найчастіше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.