Глава МЗС Литви відвідає Луганську область

Четвер, 21 червня 2018, 07:36

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс, який перебуває в Україні з робочим візитом, планує відвідати Луганську область для ознайомлення з актуальною безпековою ситуацією в регіоні.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Метою візиту глави зовнішньополітичного відомства Литви є обговорення подальшого розвитку українсько-литовського стратегічного партнерства та взаємодія на міжнародному рівні у питанні протидії російській агресії...У рамках візиту міністр Лінкявічюс має намір відвідати Луганську область й обговорити шляхи поглиблення співпраці, насамперед у плані підтримки Литвою малого й середнього підприємництва. Литовський міністр також ознайомиться з актуальною безпековою ситуацією в регіоні, зумовленою триваючою військовою агресією РФ проти України", - йдеться у повідомленні.

У МЗС також повідомили, що у четвер, 21 червня, відбудуться переговори між міністрами закордонних справ України та Литви щодо актуальних питань двостороннього співробітництва, відновлення територіальної цілісності й суверенітету України, надання нашій країні консультативної допомоги у проведенні реформ, а також спільних ініціатив з просування України на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції.

Візит міністра закордонних справ Литви в Україну завершиться 23 червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.