Консультативна місія ЄС передасть поліції Одеси 10 велосипедів

Понеділок, 25 червня 2018, 17:48

Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) передасть велосипеди, комплекти уніформ та іншого обладнання туристичній поліції Одеси.

Про це повідомляє прес-служба місії.

Церемонія відбудеться у вівторок у курортному районі Аркадія, поліції передадуть 10 велосипедів та комплектів необхідного спорядження.

У грудні минулого року КМЄС передала Патрульній поліції Львова велосипеди, комплекти уніформи та інше обладнання, вартістю понад 380 тисяч грн. для велопатрулів, які навесні з’явилися на вулицях міста. Велосипедний поліцейський патруль, який складається з 40 офіцерів, проходив спеціальну підготовку.

Консультативна місія ЄС в Україні офіційно розпочала роботу в Києві 1 грудня 2014 року після Революції Гідності та одержання відповідного запрошення від уряду України.

Місія надає підтримку державним органам України у реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: