РосЗМІ повідомили про початок зйомок "постановочної хіматаки" в Сирії

Вівторок, 11 вересня 2018, 15:20

Російське державне агентство "РИА Новости" повідомило про нібито початок зйомок "постановочної провокації" із застосуванням сирійськими урядовими військами хімічної зброї у провінції Ідліб.

Агентство повідомило, що інформацію про зйомки російському Центру примирення ворожих сторін надали місцеві жителі провінції.

"За інформацією, що надійшла від жителів провінції Ідліб, у цей час в населеному пункті Джіср-еш-Шугур йдуть зйомки постановочної провокації нібито застосування сирійською армією" хімзброї "проти мирного населення", - заявили у Центрі.

Відзначається, що для проведення зйомок о міста зранку прибули знімальні групи декількох близькосхідних телеканалів, а також регіональної філії "провідного американського новинного телеканалу".

Раніше офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що повстанці у Сирії будуть інсценувати хімічну атаку в провінції Ідліб, щоб створити "привід для ракетних ударів Заходу і США".

Раніше американські ЗМІ з посиланням на дані американської розвідки повідомляли, що президент Сирії Башар Асад санкціонував використання хлору під час наступу на останній великий оплот повстанців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.